L'excel·lent fórmula gastronòmica dels esmorzars de forquilla del Restaurant Resquitx

L'Olga Dalmau, guanyadora del concurs d'Instagram organitzat conjuntament per Jonathan Nuevo, Resquitx i Territoris, valora l'experiència en primera persona
2
photo_camera L'esmorzar de forquilla de l'Olga i el Joan al Restaurant Resquitx - Foto: E. Barta

Aquest cap de setmana, l'Olga Dalmau ha tingut l'oportunitat de gaudir d'una experiència gastronòmica excepcional, com a guanyadora del concurs organitzat conjuntament per l''influencer' lleidatà, especialitzat en esmorzars de forquilla, Jonathan Nuevo, el prestigiós Restaurant Resquitx i el mitjà Territoris.

Cua de bou amb parmentier de patata - Foto: E. Barta

El sorteig, que va atraure la participació de nombrosos seguidors a Instagram, va portar l'Olga i el Joan a gaudir d'un autèntic esmorzar de forquilla.

Les postres d'un autèntic esmorzar de forquilla - Foto: E. Barta

Amb una excel·lent selecció de plats, entre els quals es destaquen la cua de bou amb parmentier de patata i la tradicional coca de recapte, entre altres exquisideses, el menú per als 'esmorzadors' mostra el compromís de Restaurant Resquitx per oferir una cuina de qualitat i saludable, amb productes frescos i de temporada. 

Pel que fa a Jonathan Nuevo (@esmorzarsdeforquilla.cat), lleidatà de soca-rel, que ha convertit la seva passió pels esmorzars de forquilla (és a dir, d'esmorzador) en una experiència compartida amb més de 40.000 seguidors a les xarxes socials, opina que "l'esmorzar de forquilla del Restaurant Resquitx és per treure's el barret".

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement