Alcarràs tanca amb èxit el Vedellatast i la Fira del Comerç
Alcarràs ha viscut un cap de setmana vibrant amb la 4a edició del Vedellatast i la 32a Fira del Comerç i del Rebost, dues festivitats que, per primera vegada, s'han celebrat simultàniament. L'objectiu d'aquesta unió ha estat potenciar el comerç local i els productes de proximitat.
El dissabte, el Vedellatast, organitzat per l'Associació de Ramaders de Boví de Carn d'Alcarràs, va oferir més de 5.000 tapes elaborades amb 12 tipus de carn de vedella, a més de diverses degustacions de begudes. L'esdeveniment va comptar amb una demostració de cuina a càrrec d'Ada Parellada, propietària del restaurant Semproniana, que va cuinar en directe plats com llengua amb salsa d'ametlles i macarrons amb llengua. També van participar 34 estands de l'Associació del Comerç i Serveis d'Alcarràs (ACSA).
D'altra banda, la Fira del Comerç i del Rebost, organitzada per l'Ajuntament d'Alcarràs i l'ACSA, va reunir 80 estands i va incloure demostracions del Club Ares i Epic Sport, així com l'actuació del clown JAM amb l'espectacle l'Actitud. Els visitants van poder gaudir d'activitats diverses, sorteigs i una exposició de vehicles antics, a més del tradicional rebost organitzat per les Mestresses de Casa d'Alcarràs.
La valoració dels organitzadors i participants ha estat molt positiva, destacant l'oportunitat de promocionar els productes locals, especialment del sector boví. Molts dels assistents del dissabte van repetir l'experiència el diumenge, gaudint d'un cap de setmana ple d'entreteniment i degustacions.