El projecte Gustum i el Patronat Fira de l'Oli premien a les iniciatives empresarials i al comerç

El projecte de cooperació interritorial Gustum, ha fet un reconeixement a les millors iniciatives turístiques, empresarials i comercials de la comarca així com els premis al millor oli, el millor disseny d’estand i de producte i al millor aparador. 

Els guardonats per les iniciatives empresarials de la comarca i al comerç de les Borges.
photo_camera Els guardonats per les iniciatives empresarials de la comarca i al comerç de les Borges.

En el marc de la present edició de la Fira de l'Oli, s'han atorgat els guardons de Gustum, en els quals el premi a la Millor Iniciativa Turística ha estat per Pedals del Canal d’Urgell; el premi a la Millor Iniciativa Empresarial, per Lleteria Obagues-Talma, i el premi a la Millor Iniciativa Comercial, per Maria Teresa Domènech Lladó. D’altra banda, el premi d’Oli Verge Extra Fruitat Verd Amarg ha recaigut en el molí Gabriel Alsina, de Castelló de Farfanya; pel que fa al premi d’Oli Verge Extra Fruitat Verd Dolç, degut a l’alta qualitat de les mostres presentades, el jurat, a més d’entregar el premi a la Cooperativa del Camp d’Arbeca, ha decidit crear un accèssit que ha recaigut en aquesta mateixa cooperativa. Per últim, el premi d’Oli Verge Extra Fruita Madur ha estat per la Cooperativa del Camp i Secció de Crèdit de Bellaguarda.  

Finalment el premi Disseny d’Estand Pavelló Comercial ha estat pel diari Som Garrigues i el premi Disseny d’Estand Pavelló de l’Oli, per la Cooperativa Agrària i Secció de Crèdit La Borgenca SCCL. Pel que fa al premi al Millor Disseny de Producte, ha estat per Olis Salvador Farré; Per últim, Confeccions Pijuan ha obtingut el primer premi al Millor Aparador; Minguell Interiors ha guanyat el segon, mentre que el tercer ha recaigut en Impremta Martí. L’acte ha finalitzat amb una degustació de productes de la terra elaborats per tres restaurants del territori participants en la última edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues.

Comentaris