Dissenyat per oferir una experiència gastronòmica, un servei innovador i una cuina creativa de mercat, L'Atrevit, el local situat a Fondarella ha sabut captivar el paladar de molts amb el seu concepte original, on cada plat és un nou repte per a sorprendre els clients.
L’Eduard i la Montserrat es troben al capdavant d’aquest espai de restauració únic a la zona. Amb una proposta variada, desde unes croquetes de confit d’ànec i foie, uns entrecots madurats pel propi restaurador, les patates braves amb un toc únic: set variacions inspirades en diferents parts del món, com les patates tiroleses, que inclouen ou ferrat, frànkfurt fet a casa, i ceba caramel·litzada amb un toc picant. El pop a la graella, amb patata trufada i all i oli de pimenton. el bacallà del bota, una recepta plena d’emoció i memòria preparada amb els ingredients que més li agradaven al pare de la Montserrat, el Ramon. El punt final els postres, amb un mestre pastisser el Jesus, que conecta tradició i creativitat per igual.
Una proposta original que permet crear la pròpia combinació de menú. El client té llibertat per jugar amb la carta i el menú, amb opcions que van des dels 10 fins als 25 euros, permetent la possibilitat d'experimentar a mida.
A L’Atrevit es té cura de la música, amb una selecció des el rock, fins a l'electrònica, acompanyant cada moment d’una manera subtil però destacada. Acollidor i pensat perquè els clients se sentin a gust, amb cadires còmodes i un disseny que fa que sigui un lloc ideal per passar una bona estona amb amics o familiars.
El local no només es destaca per la seva cuina innovadora, sinó també pel seu tracte proper amb els clients, creant un ambient on tothom se sent part d’una experiència única.
L’objectiu del Gastrobar Atrevit és esdevenir un lloc versàtil, on es pugui gaudir de tot, des d'un còctel relaxat a la tarda fins a un sopar còmode i ple de sabors. La seva aposta per la cocteleria també ha estat un èxit, amb una oferta de 12 còctels que no han deixat indiferent a ningú. El local està obert de dimecres a diumenge, amb horaris ampliats divendres i dissabte, per tal que el públic pugui gaudir de l’ambient durant tot el dia.
El 21 d’abril el gastrobar celebrarà els seus dos anys, un temps ple de reptes, però també de molt aprenentatge i creixement. Malgrat les dificultats i els sacrificis de mantenir-se en un sector tan competitiu com l’hostaleria, asseguren que el sacrifici ha valgut la pena, i veuen com cada cop més clients fidels tornen per gaudir de la seva oferta.
En un moment en què molts es pregunten què fa especial al Gastrobar Atrevit, la resposta és clara: cuina creativa, bon producte, bon servei i un ambient modern i acollidor. El seu compromís amb la qualitat i la personalització és la clau del seu èxit. Una proposta diferent per a aquells que busquen més que un àpat, si no una veritable experiència gastronòmica.