Un lleidatà finalista al concurs internacional del millor Panettone

La final es disputarà a bord del creuer Costa Toscana amb participants d'arreu del món
Imatge del pastisser Josep Ramon Cases. Foto_ Cómopomona
photo_camera Imatge del pastisser Josep Ramon Cases. Foto_ Cómopomona

El pastisser d'Alcarràs, Josep Ramon Cases, ha estat seleccionat com un dels deu finalistes del prestigiós concurs internacional "Panettone senza confini". La competició, que es durà a terme entre el 12 i el 19 d’octubre a bord del creuer Costa Toscana, reuneix els millors pastissers del món que competiran per crear el millor panettone seguint la tradició i normativa italiana.

Després d'una rigorosa selecció on es van tastar més de 60 panettones de països com França, Japó, Suïssa, Espanya i Itàlia, el jurat, presidit pel reconegut mestre pastisser Iginio Massari, va triar Cases per la seva excepcional elaboració. Aquesta no és la primera vegada que el pastisser d'Alcarràs destaca en aquest camp; el novembre passat va guanyar el premi al Millor Panettone Tradicional en el concurs de la península Ibèrica, organitzat per la marca Irca a Milà, i va obtenir el tercer lloc en la categoria general.

"Ser seleccionat per participar en aquest concurs és un gran honor i una sorpresa enorme. La il·lusió és encara més gran sabent que el nostre panettone ha estat valorat per Massari", va declarar en Josep Ramon. A més del panettone tradicional, Cases també presentarà el seu panettone de xocolata a la competició.

El concurs "Panettone senza confini", promogut pel gastrònom Fausto Morabito, és l'únic esdeveniment itinerant dedicat al panettone que recorre les costes italianes. Organitzat per l’associació APEI (Pastry Ambassadors of Italian Excellence), l'esdeveniment compta amb un jurat format íntegrament per experts italians.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement