Els sommeliers de la publicació internacional de vins que dirigeix la periodista Jancis Robinson, va analitzar seixanta-nou dels vins més destacats de la DO Costers del Segre en un tast que va tenir lloc el passat 6 de febrer a la Seu Vella. Un equip de set sommeliers encapçalats pel delegat de la publicació Ferran Centelles, van tastar a cegues els vins seleccionats en dinou rondes de quatre vins. Entre els vins DO Costers del Segre avaluats hi havia trenta-nou vins negres, vint-i-tres blancs, dos rosats, tres escumosos i dos dolços.
Junt amb Ferran Centelles, que també va ser sommelier a El Bulli i actualment dirigeix els volums dedicats al vi de la Bullipèdia, l'equip de tastadors estava format per: Sílvia Culell, periodista, sommelier i col·laboradora Elbullifundation; David Forer, Master of Wine; així com pels sommeliers professionals Ricardo Herrera, Felipe Urbano i Toni Lara.
Aquesta acció per a la promoció de la Denominació d'Origen Costers del Segre ha estat realitzada amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
Els vins de la DO Costers del Segre passen l'examen dels sommeliers de Jancis Robinson
Es van tastar a cegues seixanta-nou vins, seleccionats entre trenta-nou vins negres, vint-i-tres blancs, dos rosats, tres escumosos i dos dolços
