El passat cap de setmana, l'estació d'esquí de Port Ainé (Pallars Sobirà) ha estat el punt de trobada per als amants de la cuina lleidatana, amb la celebració del primer Caraflocs de 2025. Esquiadors i turistes han pogut gaudir d'un tast de caragols a 2.000 metres d'altitud, acompanyats de pa, allioli i vi, per només cinc euros per tiquet. La caragolada, organitzada per la Fecoll, ha comptat amb una gran afluència de participants.
Els Caraflocs són part del programa TerritoriAplec, que des de 2018 promou la festa de l'Aplec del Caragol entre els amants de la muntanya, gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Aquest any, les properes edicions seran a Espot (15 de febrer) i a Boi Taüll (8 de març). Els Caraflocs 2025 compten amb el suport de Celler Raimat, Cooperativa El Soleràs, Caragols Almacelles, Ilerda Serveis i Míster Plat Càtering.