La DO Costers del Segre reafirma la seva presència a la Barcelona Wine Week

Catorze cellers lleidatans participen en aquest esdeveniment de referència del vi espanyol, amb un tast exclusiu de macabeu i garnatxa a càrrec del sommelier David Seijas
250112_FortoArxiuDOCSBWW24TastSeijas©RGimena_ComoPomona
photo_camera 250112_FortoArxiuDOCSBWW24TastSeijas©RGimena_ComoPomona

La DO Costers del Segre reafirma la seva presència a la Barcelona Wine Week amb un espai de més de 150 m² que acull catorze cellers de la regió, acompanyat d’un tast especial de vins monovarietals de macabeu i garnatxa, dirigit pel sommelier David Seijas. Tomàs Cusiné, president de la DO, destaca la participació de les marques lleidatanes, amb més de vint cellers presents, ja sigui de manera conjunta, independent o a través de distribuïdors.

Del tres al cinc de febrer, els cellers com Carviresa, Castell d'Encús, Celler de Sanui, Cérvoles, Clos Pons, entre d'altres, formaran part d’aquesta fira, que torna a ampliar el seu espai expositiu per a satisfer la gran demanda.

A més, el dimecres cinc de febrer, a les dotze del migdia, la Sala Príncep de la Fira de Barcelona acollirà el tast titulat “Descobreix les varietats autòctones del Macabeu i la Garnatxa de la DO Costers del Segre”, conduït per David Seijas.

La Barcelona Wine Week, que reunirà més de 1.200 cellers de tot Espanya, preveu ser la seva edició més gran, amb l'objectiu d'atraure més de 24.000 visitants.

Comentaris