Premi Cultura de l'Oli a Pep Nogué

Per la seva tasca en la divulgació de la cuina catalana i el seu compromís amb l'oli d'oliva verge extra
Imatge de la Fira Oli de 2024. Foto: Ajuntament de les Borges
photo_camera Imatge de la Fira Oli de 2024. Foto: Ajuntament de les Borges

El cuiner i divulgador Pep Nogué rebrà el Premi Cultura de l'Oli en la 28a edició de la Fira de l'Oli d'Oliva Verge Extra de les Borges Blanques. L’acte de lliurament tindrà lloc després de la inauguració oficial de la fira, el proper divendres 17 de gener al migdia al Pavelló de l'Oli, amb la presència de Marta Angerri Feu, directora general de Comerç.

Aquest guardó reconeix les aportacions de personalitats i institucions que fomenten la cultura de l'oli d'oliva verge extra. Pep Nogué, amb una destacada carrera com a cuiner, escriptor i comunicador, és conegut per la seva tasca de recerca i divulgació de les arrels gastronòmiques catalanes. Actualment, presenta el programa La Fonda a Catalunya Ràdio. Nogué també és fundador del CIB (Culinary Institute of Barcelona) i ha escrit diversos llibres, com Temps de silenci, La cuina amb denominació d'origen i Menjar per un euro.

Comentaris